Om NEO Advokatbyrå

 Efter att ha arbetat på två av Sveriges största affärsjuridiska byråer, fått ovärderlig erfarenhet och iakttagit arbetssättet gentemot både klient och anställd, ville vi starta en egen verksamhet. Vår önskan är att sticka ut ur mängden genom att möta klientens behov av juridisk expertis på ett effektivt, flexibelt och professionellt sätt och samtidigt bryta den traditionella bilden av en konservativ advokatverksamhet.

Det är utifrån dessa förutsättningar som NEO Advokatbyrå bildades. 

Hållbart, lättförståeligt, nytt och fräscht

NEO är ett ord med grekiskt ursprung som betyder nytt, ungt och fräscht.  Det är precis vad vi har för avsikt att skapa.
Denna vision startar med oss som arbetar på NEO Advokatbyrå. 

NEO Advokatbyrå arbetar med en tydlig hållbarhet i fokus för både våra klienter och medarbetare. Hållbarheten ska lysa igenom både i vår rådgivning och våra klientrelationer så väl som i arbetsmetod och arbetsförhållande för våra medarbetare. En hållbar rådgivning är en rådgivning som är långsiktig och som är formulerad så att våra klienter lätt förstår syftet och utfallet av rådgivningen. En hållbar klientrelation och en hållbar medarbetarrelation varar länge. Som ett led i att arbeta hållbart faller det sig även naturligt att göra juridiken så lättförståelig för våra klienter som det bara går. 

 NEO Advokatbyrå är vi måna om att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Som vår klient kan du därför känna dig trygg med att få juridisk rådgivning till hög kvalitet och alltid med ett personligt och skickligt bemötande.  

Tveka inte att kontakta oss om du vill ha vår hjälp! 

Kontakta oss